Και η BMW στο στόχαστρο…για παραποίηση στοιχείων εκπομπής ρύπων


…για παραποίηση στοιχείων εκπομπής ρύπων…
Μετά την Volkswagen σκιά σκανδάλου σχετικά με τις εκπομπές ρύπων πέφτει και στην επίσης γερμανική εταιρεία κολοσσό, BMW.

Η…
μετοχή της BMW υποχώρησε κατά 6,44% σήμερα, όταν κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι ορισμένα μοντέλα της αυτοκινητοβιομηχανίας υπερβαίνουν τα ευρωπαϊκά όρια σε εκπομπές ρύπων, εν μέσω του σκανδάλου «Ντίζελγκέιτ» της Volkswagen .

Στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης, η μετοχή της BMW έπεσε στα 74,65 ευρώ, μόλις κυκλοφόρησε η πληροφορία του περιοδικού AutoBild, το οποίο, ωστόσο, δεν κάνει λόγο για παραποίηση στοιχείων.

Ο δείκτης DAX υποχωρούσε την ίδια στιγμή κατά 0,53%.
ΒΗΜΑ
ΠΗΓΗ

on 7:38 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Και η BMW στο στόχαστρο…για παραποίηση στοιχείων εκπομπής ρύπων

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.