Κεφαλογιάννης for president


Άνοιξαν οι διαδικασίες για την εκλογή του νέου προέδρου της ΝΔ και έχουν αρχίσει να δημοσιοποιούνται οι σκέψεις των στελεχών για τη διεκδίκηση της ηγεσίας. Στελέχη της ΝΔ έχουν αρχίσει να δηλώνουν πρόθεση αναμένοντας τις αντιδράσεις.

Πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν την οριστική απόφαση του νυν προέδρου του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη για να καθορίσουν τη στάση τους. Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης εντάσσεται σε αυτή την κατηγορία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ εάν ο κ. Μεϊμαράκης διεκδικήσει την ηγεσία τότε ο κ. Κεφαλογιάννης θα μείνει εκτός της κούρσας διαδοχής. Εάν ο κ. Μεϊμαράκης αποσυρθεί, τότε ο κ. Κεφαλογιάννης δηλώνει ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ. Όσον αφορά την συγκέντρωση των υπογραφών που θα τον προτείνουν λέει ότι ακόμη δεν τον απασχολεί.

Προίκα του Μανώλη Κεφαλογιάννη η εμπειρία του, και όπως είπε και σε πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση στην ΕΡΤ, είναι απόφοιτος του LSE, άρα του ταιριάζει το… Kefalogiannis for president.
ΠΗΓΗ

on 5:28 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Κεφαλογιάννης for president

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.