Συγγνώμη ζήτησε ο διευθύνων σύμβουλος της MRB για τα exit polls


Τις αντιδράσεις για την απόκλιση των αποτελεσμάτων δημοσκοπήσεων και exit polls με τα πραγματικά αποτελέσματα σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της MRB Δημήτρης Μαύρος ζητώντας μάλιστα συγγνώμη.

«Εγώ προσωπικά ζητώ συγνώμη για απόψε»....
αναφέρει ο κ. Μαύρος και εξηγεί πως τα λάθος ευρήματα δεν αφορούν σε δυσπιστία από την πλευρά των πολιτών, όσον αφορά στα exit polls, αλλά σε δικά τους λάθος μεθοδολογικά εργαλεία. «Οι πολίτες δεν είπαν ψέμματα. Η ευθύνη είναι δική μας. Το αστάθμιστο δείγμα ήταν άψογο. Εμείς δεν έχουμε μεθοδολογικά εργαλεία για να αξιολογήσουμε και να διαχειριστούμε ακραίες καταστάσεις».

Όσον αφορά τις υπόνοιες κυρίως από την πλευρά των ΑΝΕΛ, πως υπήρχε πρόθεση να δοθεί η εντύπωση άλλων συσχετισμών, ο κ. Μαύρος είπε πως απόδειξη για αυτό είναι οι δημοσκοπήσεις που δημοσίευε η Αυγή και η δική της ερευνητική εταιρία και η οποία έδινε διαφορά στα δύο πρώτα κόμματα από 0 έως 3%.
ΠΗΓΗ

on 9:09 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Συγγνώμη ζήτησε ο διευθύνων σύμβουλος της MRB για τα exit polls

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.