Εμπλοκή: No ΟΗΕ λόγω Σκοπίων


Δεν θα παραστεί η Ελλάδα στη σύνοδο για τους τζιχαντιστές λόγω εμπλοκής με την ΠΓΔΜ
Εμπλοκή υπήρξε με την συμμετοχή τόσο του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα όσο και του υπ. Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά στη Σύνοδο του ΟΗΕ για την καταπολέμηση του εξτρεμισμού υπό την προεδρία του Μπαράκ Ομπάμα.

Η αιτία είναι πως η ΠΓΔΜ προσκλήθηκε από τις ΗΠΑ ως Δημοκρατία της Μακεδονίας κι όχι ως FYROM, όπως είναι η διεθνής ονομασία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Κοτζιάς να ακυρώσουν την παρουσία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση αυτή πάρθηκε από την ελληνική πλευρά διότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα είχε στη Σύνοδο δικαίωμα παρέμβασης ώστε να μπορεί να προβεί σε δημόσια διαμαρτυρία για την ονομασία των Σκοπίων.
ΠΗΓΗ

on 10:42 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Εμπλοκή: No ΟΗΕ λόγω Σκοπίων

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.