ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ ΕΡΤ! O Λεβέντης «τα έχωσε» στους παρουσιαστές – (ΒΙΝΤΕΟ)


Έντονη κριτική στον τρόπο λειτουργίας της ΕΡΤ άσκησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, λόγω του ότι τον κάλεσαν σε εκπομπή του καναλιού για πρώτη φορά.

«Πρώτη φορά ήρθα στην ΕΡΤ, το ξέρατε; Μάθετε το, για το πόσο δημοκρατική είναι. Έχω στείλει εξώδικο κατ’ επανάληψη στη διοίκηση και δεν με κάλεσαν. Η δημοκρατία αρχίζει από σήμερα» είπε και συνέχισε λέγοντας:...
«Θα κάνω μία πρόβλεψη: «Αν συνεχίζει η ΕΡΤ να είναι υπηρέτης της εκάστοτε κυβέρνησης θα ξανακλείσει». Κάθε μέρα εδώ έχετε ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΤΑΜΙ, Νέα Δημοκρατία εκεί τελειώνει η Ελλάδα; Σα νέοι άνθρωποι θα πρέπει να θέλετε να διορθωθούν κάποια πράγματα, άσχετα τι λένε τα χείλη σας για να διατηρήσετε το ψωμάκι σας. Η ΕΡΤ μου ζήτησε να έχω στις 20 του μηνός εδώ από τις 5 το απόγευμα υποψηφίους, μέχρι τότε θα βγάλει κανέναν;».

«Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Εγώ δεν είμαι αντισυστημικός, εγώ είμαι συστημικός, αλλά όχι διεφθαρμένος» είπε. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξέφρασε το παράπονό του για την επίθεση που δέχεται μέσω διαδικτύου σημειώνοντας: «Έχει ξεκινήσει ένα κύμα λάσπης. Η κακοήθεια είναι προφανής. Όταν οι δημοσκόποι δεν έλεγαν καν αν υπάρχει η Ένωση Κεντρώων, τότε πήραμε 2%, καταλαβαίνετε τι θα γίνει τώρα».

«Από το ΄90 προειδοποίησα ότι άμα συνεχίζονται τα ρουσφέτια, το βαθύ κομματικό κράτος, οι παρανομίες, οι διορισμοί, όλα αυτά τα αίσχη, η χώρα θα πτώχευε. Ξέρουν ότι είχα προειδοποιήσει και τότε κάποιοι πήγαν να με χλευάσουν να με διασύρουν» είπε ο κ. Λεβέντης.

Ωστόσο, αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα του κόμματός του, σημειώνοντας: «Το σχέδιο της Ένωσης Κεντρώων είναι να απολυθούν οι 1.500 από τη Βουλή που είναι συγγενείς των βουλευτών, και είναι πρόκληση, και είναι παράνομα διορισμένοι, οι 12.000 αποσπασμένοι του Δημοσίου να επιστρέψουν στις θέσεις όπου οργανικά ανήκουν. 330.000 άνθρωποι παίρνουν τρεις συντάξεις, εμείς θεωρούμε ότι τα 1.500 ευρώ είναι το ανώτατο όριο. Η χώρα έχει πτωχεύσει και για να στηρίξουμε το φτωχό κόσμο θα πρέπει να κάνουμε θυσίες των βολεμένων, οι βολεμένοι να κάνουν τις θυσίες. Τη σύνταξη τη βουλευτική θα την κόψουμε, θα κόψουμε τα χρήματα των κομμάτων από το κράτος, θα κόψουμε τα χρήματα των ΜΚΟ από το κράτος, αυτές θα παίρνουν λεφτά μόνο από ιδιώτες. Μείωση των βουλευτών στους 150, θητεία 12 έτη για κάθε βουλευτή. Τα μνημόνια υπερπροστατεύουν το δημόσιο και ρίχνουν όλα τα βάρη στον ιδιωτικό τομέα».

Τέλος, ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι: «Δεν θα συνεργαστούμε με κάποιο κόμμα» όμως «θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης επί την αποδοχή των όρων μας, και δεν θέλω ούτε στα υπουργεία να μπούμε, ούτε διευθυντές οργανισμών, αλλά θα σας ελέγχω κάθε μήνα αν τηρείτε τον λόγο σας».

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ1:


ΠΗΓΗ

on 9:14 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ ΕΡΤ! O Λεβέντης «τα έχωσε» στους παρουσιαστές – (ΒΙΝΤΕΟ)

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.