Η Ρωσία ετοιμάζεται στις δοκιμές του υπερσύγχρονου διηπειρωτικού πυραύλου "Sarmat"


Οι δοκιμές του υπερσύγχρονου διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου βαριού τύπου "Sarmat"...
μπορούν να αρχίσουν στις αρχές του 2016. Τη δήλωση αυτή έκανε στο πρακτορείο TASS η πηγή στο αμυντικό και βιομηχανικό συγκρότημα της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

"Οι δοκιμές μπορούν να αρχίσουν στην αρχή του επόμενου έτους ", είπαν στο πρακτορείο.

Επίσης επιβεβαίωσε ότι το πρωτότυπο του πυραύλου θα κατασκευαστεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας χρονιάς.

Νωρίτερα ο Υφυπουργός Αμύνης Γιούρι Μπορίσοφ δήλωσε ότι οι δοκιμές υπερσύγχρονου διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου βαριού τύπου "Sarmat" θα γίνουν φέτος, ενώ "πρώτα μεμονωμένα στοιχεία της κατασκευής " ήδη είναι έτοιμα στο βιομηχανικό εργοστάσιο του Κρασνογιάρσκ. Όπως είπε ο Μπορίσοφ, ο πύραυλος "Sarmat" θα κατασκευάζεται σε μερικές εκδοχές. Η κεφαλή του πυραύλου θα ζυγίζει δέκα τόνους, ενώ τους στόχους θα χτυπάει, πετώντας τόσο από το Βόρειο, όσο και από το Νότιο Πόλο.

Μέχρι την ένταξη αυτού του πυραύλου στον οπλισμό ο ρωσικός αμυντικός τομέας ασχολείται με παράταση διάρκειας λειτουργίας του πυραύλου "Voyevoda", πιο γνωστού ως "Satana".
ΠΗΓΗ

on 9:23 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Η Ρωσία ετοιμάζεται στις δοκιμές του υπερσύγχρονου διηπειρωτικού πυραύλου "Sarmat"

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.