Τι σχέση έχει η κυβερνητική πολιτική με τα γεμιστά; (video)


Ένα παράδειγμα χρησιμοποίησε η Θεανώ Φωτίου, Αναπληρωτής υπουργός για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για να περιγράψει τη δημιουργικότητα των Ελλήνων και την προσπάθεια της κυβέρνησης να ξεπεράσει τα προβλήματα.

«Νομίζουμε ότι υπάρχουν δυνατότητες, εάν κάνουμε οικονομία και φτουρίσουμε τα πράγματα όπως έχει μάθει ο ελληνικός λαός να κάνει» είπε η υπουργός και αναφέρθηκε στο παράδειγμα των γεμιστών. «Τα γεμιστά είναι επινόηση του ελληνικού λαού, με το τίποτα πολύ φθηνά τρώει μια οικογένεια, θα συνεχίσουμε στην ίδια λογική» είπε η υπουργός.

ΠΗΓΗ

on 5:14 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Τι σχέση έχει η κυβερνητική πολιτική με τα γεμιστά; (video)

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.