Η Ζωή Κωνσταντοπούλου «έκλεισε» 12 γραφεία για την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους


Αποφάσισε ακόμη να πάρει το μισό γραφείο του Αλέξη Τσίπρα!


Δώδεκα γραφεία έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, μία ημέρα πριν αποχωρήσει από την Προεδρία της Βουλής.

Τα γραφεία είναι και στο κεντρικό κτίριο της Βουλής και στα γραφεία της οδού Μητροπόλεως.

Συγκεκριμένα με χθεσινή της απόφαση η απερχόμενη Πρόεδρος διαθέτει στις Επιτροπές του άρθρου 98 του Κανονισμού της Βουλής που συστήθηκαν την περασμένη κοινοβουλευτική περίοδο (δηλαδή την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους) έξι γραφεία στο Βουλευτήριο (14, 16, 18, 22, 122 και 123) και έξι γραφεία στο κτήριο της Βουλής επί της οδού Μητροπόλεως (606, 607, 702-703, 705 και 710).

Ακόμη με άλλη απόφασή της, που και αυτή εκδόθηκε χθες, διέθεσε στον εαυτό της το μισό γραφείο που είχε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο κτήριο της οδού Μητροπόλεως. Συγκεκριμένα αποφάσισε «την διάθεση του γραφείου 706 του κτηρίου της Βουλής επί της οδού Μητροπόλεως αρ. 1 στην απερχόμενη Πρόεδρο της Βουλής».
ΠΗΓΗ

on 5:50 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Η Ζωή Κωνσταντοπούλου «έκλεισε» 12 γραφεία για την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.