Καταγγελία Ρωμανιά: «2.000.000 € για την κωδικοποίηση των νόμων»


Σε μία σημαντική καταγγελία "προχώρησε", σήμερα, ο τ. γ.γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων...
Γιώργος Ρωμανιάς, λέγοντας πως, επί υπουργίας Βρούτση, ανατέθηκε σε ιδιωτική εταιρία, η κωδικοποίηση νόμων, με το κόστος τού εν λόγω έργου να ανέρχεται στα 2 εκ. Ευρώ!

Το παράδοξο όμως δεν είναι ...μόνο αυτό, αφού σύμφωνα με τον Γ. Ρωμανιά, η όλη διαδικασία θα γίνονταν από υπαλλήλους του Υπουργείου Εργασίας (!), σύμφωνα με επιστολή που έλαβε ο ίδιος όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του, στην οποία η εταιρία τού ζητούσε τον ορισμό επιτροπής, που θα ασχολούντο με την ολοκλήρωση του έργου, όπως κατήγγειλε, μιλώντας στον ant1.

Ο τέως γ.γ. συνέχισε την καταγγελία του λέγοντας πως, η εταιρεία είχε "πάρει μπροστά" τα μισά περίπου της δαπάνης του έργου - περίπου 1 εκ. € - και πως σ' αυτή συμμετείχε γνωστός δικηγόρος...
ΠΗΓΗ

on 12:35 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Καταγγελία Ρωμανιά: «2.000.000 € για την κωδικοποίηση των νόμων»

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.