Εισιτήρια: Εκτινάσσεται ως και στα 2 ευρώ η τιμή!


Πραγματική καταιγίδα έρχεται στα εισιτήρια με αφορμή την αύξηση του ΦΠΑ και η αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων δεν θα είναι της τάξης του 8%, αλλά ακόμη και πάνω από 60% σε ορισμένες περιπτώσεις.

Η σκέψη που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο υπουργείο είναι να αποφευχθεί η οριζόντια αύξηση των εισιτηρίων από το 1,20 στο 1,30 ευρώ...
, ώστε να καλυφθεί η αύξηση του ΦΠΑ, αλλά να υπάρξουν διακυμάνσεις των τιμών και διαφορετικά εισιτήρια ανά διαδρομή. Οι τιμές θα ξεκινούν από 1,20 πιθανότατα για μετακίνηση κοντινών αποστάσεων και θα φτάνουν ως και τα 2 ευρώ για τις μεγάλες αποστάσεις. Ο στόχος του υπουργείου είναι να υπάρξει αύξηση μόνο στα μεμονωμένα εισιτήρια, να επιβαρυνθούν κυρίως όσοι δεν χρησιμοποιούν καθημερινά τα μέσα μαζικής μεταφοράς δηλαδή καθώς με τις αυξήσεις ανάλογα με την χιλιομετρική απόσταση θα καταστεί δυνατό να παγώσουν οι τιμές των μηνιαίων καρτών στα σημερινά επίπεδα. Εκείνοι που χρησιμοποιούν δηλαδή καθημερινά ΜΜΜ και διαθέτουν μηνιαία κάρτα δεν θα επιβαρυνθούν καθόλου. Όλα αυτά βέβαια μένει να αποδειχθούν και στην πράξει, με τις αποφάσεις που θα ληφθούν μέσα στο επόμενο διάστημα.
ΠΗΓΗ

on 8:59 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Εισιτήρια: Εκτινάσσεται ως και στα 2 ευρώ η τιμή!

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.