Αντιπερισπασμός της Ζωής – Ολόκληρο το πόρισμα της Επιτροπής Χρέους για το 3ο Μνημόνιο


Σε μία συμβολική κίνηση η απερχόμενη Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα το πόρισμα της Επιτροπής Αληθείας του Δημοσίου Χρέους για το 3ο Μνημόνιο. Σύμφωνα με το πόρισμα, το 3ο Μνημόνιο, όπως και η δανειακή σύμβαση είναι «παράνομα, αθέμιτα και απεχθή».

Στο Παράρτημα 2 το πόρισμα της ειδικής επιτροπής της Βουλής για το χρέος, η οποία συστήθηκε και λειτούργησε υπό την Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφέρει ότι «το τρίτο Μνημόνιο είναι μη βιώσιμο ακριβώς όπως και τα δύο προηγούμενα».

Ολόκληρο το πόρισμα ΕΔΩ
ΠΗΓΗ

on 5:29 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Αντιπερισπασμός της Ζωής – Ολόκληρο το πόρισμα της Επιτροπής Χρέους για το 3ο Μνημόνιο

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.