Γιατί η Μάγδα Φύσσα έχει περισσότερο τσαμπουκά από 379.581 ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής


Είναι σχεδόν αδύνατον να μπει κανείς στη θέση μιας μάνας που βλέπει το παιδί της να χάνεται. Πιο δύσκολο είναι να χρειάζεται να πάει στη δίκη όπου δικάζεται ο δολοφόνος του. Το πλέον δύσκολο, είναι όταν ο δολοφόνος αυτός είναι είναι Χρυσαυγίτης, ένας από τους τραμπούκους με υψηλή προστασία που μέχρι πρόσφατα δε συλλαμβάνονταν ποτέ και για τίποτε...


Κι όμως, όλα αυτά η Μάγδα Φύσσα τα κάνει εδώ και τόσες μέρες, με τόσα διαλείμματα και διακοπές της διαδικασίας. Γιατί τους έχει γραμμένους:

Η δε κατάθεσή της είναι από τα πιο αξιομνημόνευτα πράγματα που έχουμε διαβάσει ποτέ. Γιατί όταν κάποιοι άνθρωποι καταθέτουν, το εννοούν, όπως και έχει καταγραφεί στα πρακτικά:
ΠΗΓΗ

on 7:12 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Γιατί η Μάγδα Φύσσα έχει περισσότερο τσαμπουκά από 379.581 ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.