ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ΠΑΛΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ - 4 ρωσικά πολεμικά πλοία εκτόξευσαν 26 πυραύλους εναντίον της ISIL από την Κασπία!


Στρατής Μαζίδης

Από αλλού το περίμεναν και από αλλού τους ήρθε. Τέσσερα ρωσικά πολεμικά πλοία του Ναυτικού εκτόξευσαν συνολικά 26 πυραύλους εναντίον θέσεων τρομοκρατικής οργάνωσης του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Αμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σόιγκου.

Οι πύραυλοι όμως εκτοξεύτηκαν από την Κασπία Θάλασσα...
και όχι από το Στόλο της Μαύρης Θάλασσας που βρίσκεται στη Μεσόγειο.

Σύμφωνα με το RT ο Σόιγκου δήλωσε:

«Τέσσερα πλοία εκτόξευσαν 26 πυραύλους cruise ενάντια σε 11 στόχους. Σύμφωνα με τα αντικειμενικά δεδομένα ελέγχου, όλοι οι στόχοι έχουν καταστραφεί. Δεν κατεγράφησαν άλλες ζημιές»

Οι πύραυλοι πέταξαν περίπου 1.500 χιλιόμετρα πριν την επίτευξη των στόχων τους, τόνισε ο Σόιγκου υπογραμμίζοντας σχολαστικά την αποτελεσματικότητά τους.
Η Μόσχα εξασφάλισε τη συναίνεση Τεχεράνης και Βαγδάτης καθώς οι πύραυλοι πέταξαν πάνω από τον εναέριο χώρο τους.
ΠΗΓΗ


on 6:23 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ΠΑΛΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ - 4 ρωσικά πολεμικά πλοία εκτόξευσαν 26 πυραύλους εναντίον της ISIL από την Κασπία!

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.