492 χρόνια φυλακή σε δουλέμπορο από την Κρήτη [ΒΙΝΤΕΟ]


Κρητικός δουλέμπορος συνελήφθει την ώρα ελέγχου στον δρόμο της Μεσσαράς Ηρακλείου να μεταφέρει σε δύο φορτηγά 83 Σύρους πρόσφυγες.

Η ποινή που του επιβλήθηκε από το δικαστήριο ήταν αρχικά 10 χρόνια για κάθε πρόσφυγα, δηλαδή η ποινή θα έφτανε τα 800 χρόνια αλλά μειώθηκε με συγχώνευση στα 492 χρόνια.

Νομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι θα εκτίσει 25 χρόνια φυλάκισης, ενώ του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο ύψους 1,2 εκατ. ευρώ.

Η αυστηρή αυτή ποινή αποτελεί μήνυμα προς όλους τους δουλεμπόρους πως το συγκεκριμένο αδίκημα δεν θα αντιμετωπίζεται στο εξής με επιείκεια από το δικαστήριο.

ΠΗΓΗ

on 11:31 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

1 blogger-facebook for 492 χρόνια φυλακή σε δουλέμπορο από την Κρήτη [ΒΙΝΤΕΟ]

  1. Κράτος παράλογο. Αν είσαι φούρναρης και τους ταίζεις παίρνεις μπράβο από τον Γιούνγκερ. Αν είσαι ΟΣΕ και τους μεταφέρεις είναι όλα καλά. Αν είσαι πλοίο και τους πας στον πειραιά όλα εντάξει. Αν είσαι ιδιώτης και τους μεταφέρεις στο Ηράκλειο τρως 492 χρόνια φυλακή.

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.