Μόσχα: Δύναμη 50 αεροσκαφών και 2.000 στρατιωτών βρίσκεται στη Συρία


Η Ρωσία έχει αναπτύξει στη Συρία δύναμη 50 αεροσκαφών - ελικοπτέρων και περίπου 2.000 πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές και άνδρες των ειδικών δυνάμεων, όπως αναφέρει το υπουργείο Άμυνας της χώρας.

Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν εγκατασταθεί στο λιμάνι Ταρτούς και στο αεροδρόμιο της Λαττακείας...
, όπου πραγματοποιείται ο ανεφοδιασμός των αεροσκαφών. Ο αριθμός των στρατιωτών που βρίσκονται σε συριακό έδαφος εκτιμάται μεταξύ 1.700 και 2.000 ανδρών, με τη Μόσχα να αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα τα επίσημα στοιχεία.

Η Ρωσία βομβάρδισε σήμερα - για δεύτερη ημέρα - θέσεις και στόχους στα εδάφη της Συρίας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η απειλή του Ισλαμικού Κράτους. Οι ρωσικές δυνάμεις βρίσκονται σε πλήρη σύμπλευση με τον τακτικό στρατό της Συρίας, ο οποίος παραμένει στο πλευρό του προέδρου, Μπασάρ αλ-Ασάντ.
ΠΗΓΗ

on 10:39 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Μόσχα: Δύναμη 50 αεροσκαφών και 2.000 στρατιωτών βρίσκεται στη Συρία

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.