Πανεπιστήμιο Τζόρτζια: AYTH είναι η πιο ισχυρή φυσική αντικαρκινική ουσία
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια των ΗΠΑ ανακάλυψαν ποια είναι η πιο αποτελεσματική αντικαρκινική φυσική ουσία, που έχει, μάλιστα, την ικανότητα να συρρικνώνει τους υπάρχοντες όγκους.
Μάλιστα, χωρίς ίσως να το γνωρίζετε, την καταναλώνετε αρκετά συχνά, καθώς αποτελεί συστατικό πολλών τροφίμων και ποτών.
Πρόκειται για το τζίντζερ, που ανήκει στην ίδια κατηγορία με την ουσία κουρκούμη και έχει αποδειχθεί ότι, υπό συνθήκες, μπορεί να έχει ιδιότητες που ξεπερνούν κατά πολύ ακόμη και προηγμένα φαρμακευτικά προϊόντα.
Στο πλαίσιο της έρευνάς τους, οι επιστήμονες χορήγησαν εκχύλισμα τζίντζερ σε ποντίκια που έπασχαν από καρκίνο του προστάτη.
Στο 56% των περιπτώσεων, το μέγεθος του όγκου συρρικνώθηκε χωρίς περαιτέρω φαρμακευτική αγωγή.
Όπως υποστηρίζουν οι ερευνητές, στα πλεονεκτήματα του τζίντζερ περιλαμβάνεται η μείωση της φλεγμονής, η απουσία παρενεργειών, ενώ αποτελεί και πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών.
Τουλάχιστον 17 άλλες μελέτες έχουν καταλήξει στο παρελθόν σε παρόμοια συμπεράσματα, αποδεικνύοντας επίσης ότι μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία περισσοτέρων από 101 ασθένειες.
ΠΗΓΗ

on 2:14 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Πανεπιστήμιο Τζόρτζια: AYTH είναι η πιο ισχυρή φυσική αντικαρκινική ουσία

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.