Βαρουφάκης: Συνέντευξη Νο…


Στην Ελλάδα θα μείνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι θα παραμείνει πολιτικά ενεργός.

Σε συνέντευξη του στην REAL NEWS, υπογραμμίζει ότι δεν σκέφτεται να κάνει ακόμη ένα «εθνικό κόμμα», ενώ σημειώνει ότι δεν θα εκπλαγεί αν υπάρξει κυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας πως η αλλαγή αρχηγού στη ΝΔ δεν έχει κανένα ενδιαφέρον.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να κάνει κόμμα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ο πρώην υπουργός Οικονομικών τονίζει: «Το μοντέλο των εθνικών κομμάτων τα οποία επιδιώκουν λυκοφιλίες στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, έχει τελειώσει. Η Ευρωπαϊκή κρίση απαιτεί πλέον πανευρωπαϊκά σχήματα».
ΠΗΓΗ

on 10:20 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Βαρουφάκης: Συνέντευξη Νο…

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.