ΟΛΑΝΤ : ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ


Αποφασισμένος να στηρίξει την Ελλάδα να ξεπεράσει την κρίση και να «αγκυροβολήσει» μόνιμα στην ζώνη του ευρώ δηλώνει ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος φτάνει το απόγευμα στην Αθήνα για διήμερη επίσημη επίσκεψη...

«Το πρόγραμμα είναι βεβαρημένο, οι προθεσμίες σύντομες, αλλά είναι καιρός η Ελλάδα να εξέλθει οριστικά από την κρίση. Και θα είμαι εκεί για να τη βοηθήσω όπως έκανα πάντα στο τραπέζι του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο γάλλος πρόεδρος σε συνέντευξή του στην Καθημερινή, επισημαίνει ότι η συμφωνία που επετεύχθη τον Ιούλιο βασίζεται στην υπευθυνότητα που πρέπει να επιδείξει η Αθήνα και την αλληλεγγύη των εταίρων.

Ο κ. Ολάντ δίνει έμφαση στην ανάγκη ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας και απευθύνει προσκλητήριο σε γάλλους επιχειρηματίες να επενδύσουν περισσότερο στη χώρα μας.

Επιμένει ότι οι δύσκολες και «επιβλητικές» μεταρρυθμίσεις πρέπει να εφαρμοστούν, ενώ σε ερώτηση σχετικά με την ανάγκη εγκατάλειψης της λιτότητας, παρατηρεί ότι η Ευρώπη έχει κανόνες που πρέπει να γίνονται σεβαστοί, προσθέτοντας ότι «πρέπει να κινηθούμε προς την κατεύθυνση των επενδύσεων.» Για το προσφυγικό, ο Φρανσουά Ολάντ επισημαίνει ότι η Ευρώπη δεν μπορεί να αφήσει την Ελλάδα μόνη της, αλλά τόσο η χώρα μας όσο και η Ιταλία πρέπει να δημιουργήσουν hot spots στις επικράτειές τους.
ΠΗΓΗ

on 10:14 π.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for ΟΛΑΝΤ : ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.