Γνωρίζετε ποιο είναι το πιο βρώμικο σημείο του σώματός μας;


Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι το πιο βρώμικο σημείο του σώματός σας, στο οποίο συσσωρεύονται μικροοργανισμοί, ακαθαρσίες, νεκρά κύτταρα και βακτήρια, μεταξύ άλλων, είναι ο… αφαλός σας;

Κι όμως, λόγω του ότι ο ομφαλός συνήθως δεν καθαρίζεται όσο καλά νομίζουμε στο ντους, εξαιτίας των πυκνών πτυχώσεών του, έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται λοιμώξεις, ερεθισμοί και δυσοσμία στο σημείο αυτό.

Μάθετε πώς θα τον καθαρίζετε σωστά:

Αν ο ομφαλός σας στρέφεται προς τα μέσα: Μουλιάστε μία μπατονέτα σε οινόπνευμα και καθαρίστε προσεκτικά τον αφαλό σας, πριν το ντους. Κατά τη διάρκεια του ντους, με μια διαφορετική μπατονέτα βάλτε λίγο σαπούνι σώματος και καθαρίστε τον ομφαλό σας πολύ καλά, όπως ακριβώς και με το οινόπνευμα. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε με νερό και στεγνώστε τον καλά με την πετσέτα.
Αν ο ομφαλός σας προεξέχει: Μουλιάστε ένα κομμάτι βαμβακερής πετσέτας και εφαρμόστε σε αυτό μικρή ποσότητα αφρόλουτρου. Καθαρίστε τον αφαλό σας με αυτό και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
ΠΗΓΗ

on 12:18 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Γνωρίζετε ποιο είναι το πιο βρώμικο σημείο του σώματός μας;

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.