Αυτό είναι το νέο εικοσάευρω, το πιο ασφαλές χαρτονόμισμα που δημιουργήθηκε ποτέ [Εικόνα]


Το νέο 20ευρω το οποίο θεωρείται το πλέον ασφαλές χαρτονόμισμα που δημιουργήθηκε ποτέ, κυκλοφορεί σε όλη την Ευρωζώνη στις 25 Νοεμβρίου. Το ασφαλές παράθυρό του στην ολογραμμική λωρίδα είναι διαφανές και φαίνεται και από τις δυο όψεις.
Η νέα έκδοσή του κυκλοφορεί ύστερα από δέκα χρόνια, με σκοπό να μην είναι εύκολη η παραχάραξη του, αφού η αγορά έχει πλημμυρίσει πλαστά χαρτονομίσματα. Στο νέο 20ευρω μπορείς να ελέγξεις τη γνησιότητά του με έναν εύκολο τρόπο. Αν το κοιτάξεις με κάποια γωνία ο βαθυπράσινος αριθμός του αλλάζει χρώμα και γίνεται μπλε.
Δείτε το:
eikosi-euro-650
Το παλιό 2οευρω
eikosi-euro-old-650
Το πίσω μέρος:
eikosi-euro3-650
Το παλιό 2οευρω
eikosi-euro-old2-650
ΠΗΓΗ

on 5:36 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Αυτό είναι το νέο εικοσάευρω, το πιο ασφαλές χαρτονόμισμα που δημιουργήθηκε ποτέ [Εικόνα]

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.