ΤΡΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ! Σε ποιους υπουργούς έβγαλε κίτρινη κάρτα ο Αλέξης Τσίπρας – Στα κάγκελα το Μαξίμου


Ο Αλέξης Τσίπρας είχε χτυπήσει το καμπανάκι στους υπουργούς της κυβέρνησης από την πρώτη κιόλας συνεδρίαση.

«Σας επέλεξα για υπουργούς και όχι για να στελεχώνετε τις πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές των καναλιών. Υπάρχουν άλλοι γι’ αυτό. Οι βουλευτές, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, η κυβερνητική εκπρόσωπος...
Σας διαβεβαιώνω ότι μιλάει κανείς καλύτερα όποιος μιλάει με τα έργα του. Το σύνθημα πρέπει να είναι λιγότερα συνθήματα και πιο πολύ δουλειά» τους είχε πει. Λίγοι όμως φαίνεται πως τον άκουσαν, καθώς το γυαλί είναι… γοητευτικό.

Έτσι, υπάρχουν κάποιοι υπουργοί που έχουν σπάσει όλα τα κοντέρ και δεν έχουν αφήσει «παράθυρο» για «παράθυρο» κάνοντας -πολλές φορές μάλιστα- δηλώσεις που προκαλούν πανικό και σύγχιση όχι μόνο στους πολίτες αλλά και στο Μέγαρο Μαξίμου. Τελευταία περίπτωση είναι ο Νίκος Φίλης, ο οποίος από τα μακαρόνια πέρασε στις… πενταροδεκάρες. «Υποχρέωση της πολιτείας είναι να διασφαλίσει το δικαίωμα της μόρφωσης σε όλα τα παιδιά, που σημαίνει να αναβαθμίσει το δημόσιο σχολείο, εκεί θα κριθούμε και όχι στις πενταροδεκάρες του 5% ή του 13%» είπε χθες προκαλώνας σεισμό στο Μέγαρο Μαξίμου. Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλά κυβερνητικά στελέχη χαρακτήρισαν τη δήλωση του υπουργού… αυτογκόλ σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για την κυβέρνηση.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο ο κ. Φίλης που έχει πέσει στην παγίδα των δηλώσεων. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι, μεταξύ άλλων, ο Τρύφων Αλεξιάδης, ο Δημήτρης Μάρδας, ο Γιώργος Κατρούγκαλος. Γι” όλους αυτους τους υπουργούς, οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε… μαϊντανούς είναι έξαλλος ο πρωθυπουργός.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο πρώτο υπουργικό ο πρωθυπουργός είχε προειδοποιήσει τους υπουργούς ότι δεν είναι μόνιμοι αλλά και ότι τα υπουργεία δεν τους ανήκουν. Μάλιστα, είχε σημειώσει ότι σε έξι μήνες θα ζητήσει αναλυτικό απολογισμό των επιτευγμάτων του χαρτοφυλάκιο του κάθε υπουργείου και βάσει αυτού ο καθένας θα κριθεί…
ΠΗΓΗ

on 10:21 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for ΤΡΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ! Σε ποιους υπουργούς έβγαλε κίτρινη κάρτα ο Αλέξης Τσίπρας – Στα κάγκελα το Μαξίμου

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.