Αυτός είναι ο πύραυλος που έχει κάνει κόλαση τη ζωή των τζιχαντιστών


Στρατής Μαζίδης

Ο πύραυλος αέρος -επιφανείας Kh-29L που χρησιμοποιούν τα ρωσικά αεροσκάφη στη μάχη κατά των διάφορων ένοπλων τζιχαντιστικών ομάδα στη Συρία είναι μια από τις αιτίες της μέχρι στιγμής διαφαινόμενης ανατροπής των ισορροπιών.

Η αιτία; Ο Kh-29L που εκτοξεύεται από τα Su-25 πλήττει τους στόχους με ακρίβεια μικρότερη των δύο μέτρων!

Όπως δήλωσε ο συνταγματάρχης Ιγκόρ Κλίμοφ, εκπρόσωπος της Αεροδιαστημικής Δύναμης:

«Η ρωσική ομάδα στη Συρία χρησιμοποιεί πυραύλους Kh-29L αέρος-επιφανείας στη διεξαγωγή αεροπορικών επιδρομών εναντίον των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους.

Ένας Kh-29L είναι εξοπλισμένος με ημι-ενεργό σύστημα καθοδήγησης λέιζερ. Όταν η έναρξη γίνεται, ένα πιλοτικό φωτίζει το στόχο με θέαση λέιζερ. Την ίδια στιγμή το αεροσκάφος μπορεί να συνεχίσει την πτήση.»

ΠΗΓΗ

on 7:57 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Αυτός είναι ο πύραυλος που έχει κάνει κόλαση τη ζωή των τζιχαντιστών

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.