Λαγκάρντ: Όλοι ξέρουν ότι πρέπει να υπάρξει αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους


Στην ανάγκη αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους αναφέρεται εκ νέου η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, σε συνέντευξή της στην αμερικανική έκδοση της Huffington Post.

Όπως ανέφερε απαντώντας σε σχετική ερώτηση, με αυτό το επίπεδο χρέους, με αυτόν τον προγραμματισμό αποπληρωμών, όλοι ξέρουν ότι αναδιάρθρωση πρέπει να υπάρξει.

Η κ. Λαγκάρντ σε άλλο σημείο της συνέντευξής της σημείωσε ακόμη ότι στην Ελλάδα υπήρχε μία κουλτούρα -σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο στην κοινωνία- μη συνεισφοράς στο κοινωνικό σύνολο με την πληρωμή φόρων.
ΠΗΓΗ

on 10:31 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Λαγκάρντ: Όλοι ξέρουν ότι πρέπει να υπάρξει αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.