Αλλού οι κρατούμενοι, αλλού τα «βραχιολιάκια»


Το θέμα με τα «βραχιολάκια» των κρατουμένων ήταν ένα από τα ζητούμενα για την αποσυμφόρηση των ελληνικών φυλακών, όμως καταφέραμε στη χώρα μας και αυτό να το κάνουμε «λάθος».

Τα βραχιολάκια τα οποία προμηθεύτηκε η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, είναι παλαιάς τεχνολογίας και έχουν βρεθεί πολλές φορές αλλού οι κρατούμενοι και αλλού τα «βραχιολάκια».

Αναπόφευκτα το «λάθος» αυτό προκαλεί το αυτονόητο ερώτημα γιατί το ελληνικό δημόσιο επέλεξε να προμηθευτεί παλαιάς τεχνολογίας βραχιολάκια; Και το δεύτερο αυτονόητο επίσης για την ελληνική πραγματικότητα (ρητορικό) ερώτημα προκύπτει συνειρμικά, με ποιο τρόπο πείστηκε η κυβέρνηση να αγοράσει παλαιάς τεχνολογίας βραχιολάκια; Η απάντηση προφανής, πείστηκαν με τον γνωστό τρόπο!
ΠΗΓΗ

on 12:07 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Αλλού οι κρατούμενοι, αλλού τα «βραχιολιάκια»

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.