Το βίντεο απόδειξη-Η κυνική εντολή του Πατέλη της Χρυσής Αυγής: Ό,τι κινείται, σφάζεται


Ανατριχίλα προκαλεί βίντεο-ντοκουμέντο που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το ΑΠΕ ΜΠΕ. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Πυρηνάρχης Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης μιλώντας σε μέλη της Χρυσής Αυγής, τους εξηγεί πως θα κινούνται τα λεγόμενα τάγματα εφόδου σε τυχόν επιθέσεις.

Στο βίντεο ακούγεται ο Πατέλης να λέει χαρακτηριστικά πως «ό,τι κινείται σφάζεται», ενώ εξηγεί και στους χρυσαυγίτες πως οποιαδήποτε εντολή λαμβάνουν πρέπει να την εκτελούν κατά γράμμα.
Ο Πυρηνάρχης Νίκαιας αναλύει πως λειτουργούν τα Τάγματα Εφόδου όπως εκείνο το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Υπάρχει δηλαδή μία ομάδα ατόμων που είναι σε επιφυλακή και με την αποστολή μαζικών SMS ξεκινούν την ανατριχιαστική αποστολή τους.

Το βίντεο αυτό στις 2 Οκτωβρίου ζητήθηκε από τους συνηγόρους της οικογένειας του Παύλου Φύσσα για να προβληθεί στο δικαστήριο, ωστόσο, η έδρα δεν έκανε δεκτό το αίτημα. Στο βίντεο ο Γιώργος Πατέλης δίνει οδηγίες για μία επίθεση στο παζάρι της Παναγίτσας, λέγοντάς στους «στρατιώτες» του, πως θα περιφέρονται και θα ψωνίζουν στο παζάρι, χωρίς τα διακριτικά της Χρυσής Αυγής και θα περιμένουν εντολή του Λαγού.

Ο διάλογος και το επίμαχο βίντεο

Γ. Πατέλης: Να πω λίγο κάτι; Θα έρθουν κάποια μηνύματα σε συγκεκριμένα άτομα για τις δεκαπέντε του μηνός στην Παναγίτσα. Αν πάρω το οκ από το Λαγό. Αν δεν το πάρω, δεν το κάνουμε. Αν πάρω το οκ, θα έρθει σε όλους σας. Θα πάμε σαν πραγματικοί πολίτες, καθολου Χρυσή Αυγή ειδικά και τέτοια. Θα πάμε να ψωνίσουμε. Δεν θα (…) αφού δεν πρόκειται να το εκδώσουν από πάνω από τα κεντρικά.

ΑΓΝΩΣΤΟΣ: “Σαν τον Άγιο Παντελεήμονα”

Γ. Πατέλης: Δεν έγινε τέτοιο πράγμα. Στον Άγιο Παντελεήμονα έγινε άλλο, παιδιά, ήταν άλλες οι συνθήκες ήταν άλλα τα μέσα

ΓΥΝΑΙΚΑ: Δεν μπορούν ούτε οι αναρχικοί αν είναι να κάνουνε

Γ. Πατέλης: Όχι… αφήστε με να σας πω επειδή θέλω να τα αναλύσω εδώ με το φέρσιμο πρέπει να πάμε σαν Χρυσή Αυγή, να καθαρίσουμε εκεί πέρα τον τόπο απλά σαν ασφάλεια ρε παιδί μου. Αν πάμε σαν Χρυσή Αυγή υπάρχει περίπτωση να πέσουν νούμερα, τηλεφωνήματα και να πει στον κόσμο να μην αφήσουν τα παιδάκια και τις κυρίες να κάνουν το … όχι παιδιά δεν είναι εκεί το θέμα μας, εάν όμως σκάσουν τίποτα με αμάξια αναρχικοί και γίνει συμπλοκή εκεί (ακατάληπτα) θα πάει στο σπίτι του να κρυφτεί. Εμείς θέλουμε τους χρυσαυγίτες εδώ…εγώ να προτείνω κάτι άλλο, να φτιάξουμε μία ομάδα σε επιφυλακή, έτοιμη. Αυτό ήθελα να πω. Θα πάμε κάποια άτομα στην εκκλησία με πολιτικά τα οποία θα περιφρουρούμε, θα κάνουμε ότι ψάλλουμε, να αγοράζουμε και τέτοια και μόλις πούμε το οκ ότι κάτι έχει γίνει, θα φύγει από εδώ πέρα μία ομάδα είκοσι τριάντα ατόμων η οποία θα είναι τούμπανο ΑΠΟ ΟΛΑ, για να καθαρίσουμε την Παναγίτσα δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.

ΤΙΠΟΤΑ! Ό,τι κινείται, σφάζεται…

ΑΓΝΩΣΤΟΣ: Ό,τι δεν κινείται είναι μια χαρά

Γ. Πατέλης: Και πάλι σας λέω αυτό είναι η θέση μου δεν είναι η γραμμή, υπάρχει περίπτωση να μας πούνε ότι ξέρετε κάτι; όχι απλά δεν κάνετε τίποτα, πηγαίνετε στα σπίτια σας. Και εσυ θα μου πεις: κάτσε ρε φίλε εγώ σκεφτόμουν να πάω…εγώ επειδή είμαι χρυσαυγίτης και επειδή κι εσυ κι εσυ κι εσυ και όλοι μας έχουμε και κάποια πείρα. Η Χρυσή Αυγή έχει μπει πλέον στη ζωή μας, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μας λένε πρέπει να το κάνουμε. Εμένα αν μου πουνε να κάτσω σπίτι μου θα κάτσω σπίτι μου. Δεν μπορώ να πάω ούτε σαν αυτόνομος. Δεν είμαι αυτόνομος, είμαι στη Χρυσή Αυγή. Οπότε ό,τι γραμμή παίζει αυτή θα ακολουθήσουμε… Κάντε το σταυρό σας να έρθει το μήνυμα “ΝΑΙ”.

ΠΗΓΗ

on 5:34 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Το βίντεο απόδειξη-Η κυνική εντολή του Πατέλη της Χρυσής Αυγής: Ό,τι κινείται, σφάζεται

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.