Κουτσούμπας σε Χρυσή Αυγή: Κότες που δεν αξίζετε ούτε το σάλιο μας [βίντεο]


Το αντιλαϊκό πρόσωπό της πολιτικής της αποκαλύπτει η κυβέρνηση με τις πράξεις της, σύμφωμα με τον γ.γ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

«Όχι μόνο δεν αμφισβητείτε τα αντιλαϊκά μέτρα που παραλάβατε, αλλά φέρατε και χειρότερα καινούργια και ασκείτε κριτική γιατί η αντιπολίτευση δεν στηρίζει τα προαπαιτούμενα», ανέφερε από το βήμα της Βουλής.

«Με τις πράξεις σας, αλλά και τα ίδια σας τα λόγια, αποκαλύπτετε το αντιλαϊκό πρόσωπο της πολιτικής σας», προσέθεσε, υπενθυμίζοντας πως τα «α ίδια πάνω – κάτω λένε οι φίλοι σας της γαλλικής και ιταλικής σοσιαλδημοκρατίας οι Ολάντ και Ρέντσι».

«Το ασφαλιστικό η κοινωνική ασφάλιση, ο λαός και η νεολαία δεν θα σας αφήσουν σε χλωρό κλαρί, τα μέτρα που προτείνετε δεν είναι τα μόνα, θα έχουμε και άλλα», υποστήριξε.

Στην ομιλία του ο Δημήτρης Κουτσούμπας έδωσε συνέχεια στο επεισόδιο με την Χρυσή Αυγή, αποκαλώντας τους «κότες που δεν αξίζετε ούτε το σάλιο μας».

ΠΗΓΗ

on 9:14 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Κουτσούμπας σε Χρυσή Αυγή: Κότες που δεν αξίζετε ούτε το σάλιο μας [βίντεο]

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.