"Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα": Ο Μεϊμαράκης γύρισε την πλάτη στον Σαμαρά που έκανε τον...σταυρό του


Το κλίμα είναι "βαρύ" στις σχέσεις Μεϊμαράκη - Σαμαρά κάτι που έγινε εύκολα αντιληπτό καθώς δεν προσπάθησαν καν να το κρύψουν στο περιθώριο της ορκομωσίας.

Ενδεικτικό ήταν το εξής στιγμιότυπο: Οι δύο τους διασταυρώθηκαν στο διάδρομο. Ο κ.Μεϊμαράκης ...
αγνόησε τον κ.Σαμαρά και όταν ο Μανώλης Κεφαλογιάννης που ήταν μαζί με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ φώναξε τον υπηρεσιακό και υποψήφιο πρόεδρο, εκείνος έκανε μεταβολή και έφυγε.

Όταν αργότερα οι δημοσιογράφοι είδαν ξανά τον κ.Σαμαρά να περνάει και του ζήτησαν να σχολιάσει το γεγονός ότι ο κ.Μεϊμαράκης τον απέφυγε εκείνος έκανε το σταυρό του. Και όταν στη συνέχεια μετέφεραν στον κ.Μεϊμαράκη την αντίδραση Σαμαρά σχολίασε "Για το Άγιο Πνεύμα δεν είπε;"
ΠΗΓΗ

on 10:24 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for "Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα": Ο Μεϊμαράκης γύρισε την πλάτη στον Σαμαρά που έκανε τον...σταυρό του

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.