Στον εισαγγελέα η Κατερίνα Σαββαΐδου


Το κατώφλι του γραφείου του Εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση πέρασε το πρωί της Τρίτης η γενική γραμματέας Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου η οποία αναμένεται να λάβει προθεσμία, για την υπόθεση που έχει κληθεί.

Να υπενθυμίσουμε ότι η κ. Σαββαΐδου κλήθηκε από τους εισαγγελείς Γιάννη Δραγάτση και Αγγελική Τριανταφύλλου, να δώσει εξηγήσεις, ως ύποπτη, για την τέλεση του κακουργήματος της απιστίας στην υπηρεσία με την δικογραφία που καλείται να αντικρούσει η γενική γραμματέας Εσόδων, να αναφέρει την απόφασή της να επανεξεταστεί φορολογικό πρόστιμο, ύψους 78 εκατομμυρίων ευρώ, που είχε επιβληθεί σε εταιρεία και το οποίο είχε επικυρωθεί από επιτροπή διοικητικής επίλυσης φορολογικών διαφορών.

Με την απόφασή της αυτή, το πρόστιμο κατέστη μη απαιτητό καθώς «πάγωσε» επί 2,5 χρόνια.

Την ίδια ώρα, το Μέγαρο Μαξίμου επιμένει στην θέση του διαμηνύοντας σε όλους τους τόνους ότι η απομάκρυνσή της από την Γενική Γραμματεία είναι «ζήτημα αρχής για την κυβέρνηση».
ΠΗΓΗ

on 11:47 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Στον εισαγγελέα η Κατερίνα Σαββαΐδου

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.