Δήλωση – ΒΟΜΒΑ Πούτιν που κάνει τον πλανήτη να χάσει τον ύπνο του: «Όποιος δώσει όπλα στους τζιχαντιστές θα…»


Με μια σκληρή ανακοίνωση…η Ρωσία μέσω του αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών προειδοποίησε Σαουδική Αραβία, Τουρκία και Κατάρ ότι οποιοδήποτε κράτος στείλει αντιαεροπορικά όπλα στους ισλαμιστές στη Συρία θα θεωρηθεί άμεσα «τρομοκρατική πράξη» και «υποστήριξη σε τρομοκρατικές ενέργειες και θα υπάρξουν ανυπολόγιστες συνέπειες».
Μάλιστα η Ρωσία απείλησε ευθέως την Σ.Αραβία με εξοπλισμό των Χούτις και «no-fly-zone» στην Υεμένη ως τα πρώτα αντίποινα. Συγκεκριμένα, ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Oleg Saromulotov, είπε στο Tass:
«Η προμήθεια των ισλαμιστών με φορητά αντιαεροπορικά συστήματα θα θεωρηθεί άμεση βοήθεια σε αυτούς και θα υπάρξουν άμεσες ανυπολόγιστες συνέπειες, μια τέτοια κίνηση θα σημαίνει ότι τα κράτη αυτά (Κόλπου, Τουρκία κτλ) υποστηρίζουν πρακτικά την τρομοκρατία».
ΠΗΓΗ

on 6:27 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Δήλωση – ΒΟΜΒΑ Πούτιν που κάνει τον πλανήτη να χάσει τον ύπνο του: «Όποιος δώσει όπλα στους τζιχαντιστές θα…»

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.