ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΕΙΧΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ!


115 ΜΑΖΕΨΕ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, 120 Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ!
ΕΑΝ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΔΕΝ ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
Τελικά, παρά τα όσα υποστήριζαν οι διαρροές από την Συγγρού περί... 400 υπογραφών(!), ο Β. Μεϊμαράκης όπως είναι σε θέση να ξέρει το Fimotro...
συνέλεξε μόλις 115 υπογραφές!
Γράφουμε "μόλις" γιατί μπορεί στην κοινωνία να είναι πολύ πίσω από τον Τζιτζικώστα αλλά στο σκληρό κομματικό ακροατήριο, λόγω της σφραγίδας του κόμματος που προεδρεύει, είχε δοθεί η εντύπωση ότι "σαρώνει" σε υπογραφές! Τελικά ο Μεϊμαράκης μάζεψε λιγότερες από τον Τζιτζικώστα που συνέλεξε 120 υπογραφές, άσχετα εάν συμφώνησαν και οι τρεις υποψήφιοι να παρουσιάσουν 50 υπογραφές!
Αυτή η αναφορά στα επιπόλαια παπαγαλάκια της Συγγρού, που μας είχαν ζαλίσει με τον Βαγγέλα και "την κυριαρχία του στις υπογραφές"!
Όσον αφορά τον Άδωνι. Μέχρι τώρα δεν έχει βρει 50 υπογραφές και εάν δεν τις βρει δεν πρόκειται το αρμόδιο κομματικό όργανο να του δώσει τη δυνατότητα να είναι υποψήφιος. Ακόμα και 49 υπογραφές να έχει δηλαδή, δεν πρόκειται η Επιτροπή που έχει συσταθεί να του επιτρέψει να είναι υποψήφιος! Αυτό μας μετέφερε πριν από λίγο κορυφαίος κομματικός παράγοντας της ΝΔ.
Σε λίγα λεπτά πάντως θα ξέρουμε εάν ο Άδωνις μπόρεσε να συγκεντρώσει τελικά 50 υπογραφές καθώς εκπνέει η προθεσμία σήμερα στις 6 το απόγευμα...
ΠΗΓΗ

on 5:50 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΕΙΧΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ!

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.