Ζουράρις εναντίον του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου – Το βιβλίο γράφτηκε από «βλακόμετρο» και «κατιναριό»


Με το δικό του… ξεχωριστό τρόπο ο Κωνσταντίνος Ζουράρις καυτηρίασε το εκπαιδευτικό σύστημα κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί των Προγραμματικών Δηλώσεων της Κυβερνήσεως στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέβηκε στο βήμα της Βουλής με ένα βιβλίο για παιδιά 12 ετών, που ενέκρινε το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.

«Δεν γίνεται να διδάσκεται η προστακτική με το παράδειγμα των οδηγιών χρήσεως μίας καφετιέρας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζουράρις, διαβάζοντας απόσπασμα από το βιβλίο, ενώ σημείωσε ότι έχουν αφαιρεθεί από τα σχολικά βιβλία τα δημοτικά τραγούδια και πως στη θέση τους μπήκαν… συνταγές μαγειρικής.

Στη συνέχεια εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, κάνοντας λόγο για «βλακόμετρο» και «κατιναριό» που γράφει αυτά τα βιβλία, ενώ έκλεισε την ομιλία του λέγοντας: «Άγγελε, μόνο στο όνειρο μου δίνεις τα φτερά σου; Άι σιχτίρ πλέον».


ΠΗΓΗ

on 5:03 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Ζουράρις εναντίον του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου – Το βιβλίο γράφτηκε από «βλακόμετρο» και «κατιναριό»

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.