Δείτε το πολυτελέστατο εσωτερικό του νέου "ανακτόρου" της Σαϊεντολογίας

Δείτε το πολυτελέστατο εσωτερικό του νέου "ανακτόρου" της Σαϊεντολογίας
PAY-Scientology-HQ0.jpg
PAY-Scientology-HQ1.jpg
PAY-Scientology-HQ8.jpg
PAY-Scientology-HQ9.jpg

Η άκρως μυστικιστική θρησκευτική οργάνωση της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας άνοιξε τις πύλες του νέου εντυπωσιακού «αρχηγείου» της, κόστους 1,3 δισ. Ευρώ.
PAY-Scientology-HQ.jpg
Η αμφιλεγόμενη θρησκεία, τα θεμέλια της οποίας έθεσε ο αμερικανός συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας Λ. Ρον Χέμπαρντ, ανήγειρε τον αποκαλούμενο «ναό θεϊκών δυνάμεων», στην περιοχή Κλίαργουοτερ, της Φλόριντα.
Το πολυτελές εσωτερικό αποτελείται από τρία επίπεδα υποδοχής που οδηγούν στη Μεγάλη Αίθουσα. Επίσης στεγάζει το Μεγάλο Παρεκκλήσι, που θα χρησιμοποιείται για κάθε είδους τελετές της Σαϊεντολογίας, συμπεριλαμβανομένης και της ονοματοδοσίας.
Επιπλέον, ο «ναός» διαθέτει τεράστιες αίθουσες μελέτης, βιβλιοθήκες, αίθουσες συναντήσεων, VIP περιοχή για τους διάσημους ακόλουθους της Σαϊεντολογίας, καθώς και μία πολυτελή υπαίθρια ταράτσα.
Συνολικά, αριθμεί 889 δωμάτια και 42 τουαλέτες, δύο κουζίνες και αίθουσα δείπνου χωρητικότητας 1.140 ατόμων.
Η ανέγερση του «ναού» ξεκίνησε το 1998, όμως σταμάτησε λόγω προβλημάτων το 2003 και ξεκίνησε πάλι το 2011.

on 10:21 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Δείτε το πολυτελέστατο εσωτερικό του νέου "ανακτόρου" της Σαϊεντολογίας

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.