Ο Γεωργιάδης έχει ήδη κερδίσει περισσότερα από όσα φανταζόταν


Μπορεί αυτή τη στιγμή η υποψηφιότητά του να θεωρείται άκυρη και να μην έχει το δικαίωμα συμμετοχής στην κούρσα της διαδοχής, αλλά ο Γεωργιάδης είναι ήδη ο μεγάλος νικητής της έναρξης της εκλογικής διαδικασίας.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κάποιος, ότι ο Άδωνις θεωρούσε ότι θα έβγαινε από τη μάχη της διαδοχής νικητής και θα αναλάμβανε την ηγεσία του κόμματος. Η υποψηφιότητά του κατατέθηκε περισσότερο για να δώσει δυναμικά «το παρών» και να γράψει στο βιογραφικό του «υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ».

Ο Άδωνις, ως μετρ της επικοινωνίας, κατάφερε από το απόγευμα να κλέψει τις εντυπώσεις με το «τρέξιμο» για να καταθέσει την υποψηφιότητα και αναδείχθηκε στο πρόσωπο της κούρσας διαδοχής με την –έστω και προσωρινή- απόρριψη της υποψηφιότητάς του.

Όλη η ΝΔ τον υποστήριξε και τάχθηκε στο πλευρό του για να του δοθεί η δυνατότητα να διεκδικήσει την ηγεσία. Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τον υπερασπίστηκε, όπως έκαναν όλοι οι συνυποψήφιοί του. Έγινε πρώτο θέμα και κέρδισε συμπάθειες γιατί εμφανίζεται ως ο αδικημένος μιας διαδικασίας.

Αυτή τη στιγμή ο Άδωνις κέρδισε τον πρώτο γύρο των εντυπώσεων και κατέκτησε ήδη πολλά περισσότερα από αυτά που προσδοκούσε όταν πήρε την απόφαση να θέσει τον εαυτό του στην κρίση των ψηφοφόρων της ΝΔ.
ΠΗΓΗ

on 12:54 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Ο Γεωργιάδης έχει ήδη κερδίσει περισσότερα από όσα φανταζόταν

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.