Απίστευτο: Δείτε πώς θα τσεκάρετε το θυρεοειδή σας μόνο με ένα θερμόμετρο!
Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα με το θυρεοειδή αδένα τους, χωρίς να το γνωρίζουν.

Συχνά φαινόμενα παχυσαρκίας ή ανικανότητα στην μείωση του βάρους, υποδηλώνουν δυσλειτουργία του θυρεοειδούς αδένα.

Μπορεί να αποτελέσει ένα σοβαρό πρόβλημα αν δεν διαγνωστεί εγκαίρως ή αν δεν αντιμετωπιστεί σωστά. Αν έχετε παρόμοια συμπτώματα, μην τρέξετε κατευθείαν στον γιατρό, αλλά πρώτα κάντε το δικό σας σπιτικό τεστ, το οποίο σας λέει τι πρέπει να κάνετε μετά..

Αυτό το τεστ είναι απλό και είναι γνωστό ως το Braney τεστ. Αυτό που χρειάζεστε μόνο είναι ένα θερμόμετρο. Πρώτα ανακινήστε το καλά και βεβαιωθείτε ότι δεν δείχνει θερμοκρασία μεγαλύτερη των 35 βαθμών Κελσίου, όπως αναφέρει το xorisorianews.

Αφήστε το στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι σας τη νύχτα και το πρώτο πράγμα που θα κάνετε όταν ξυπνήσετε είναι να το τοποθετήσετε κάτω από τη μασχάλη σας σε γυμνό δέρμα, χωρίς να φοράτε κανένα ρούχο.
Κρατήστε το για 10 λεπτά, δείτε το αποτέλεσμα και σημειώστε το. Με βάση το αποτέλεσμα υπάρχουν και διαφορετικές διαγνώσεις.

1. Εάν η θερμοκρασία είναι είναι μεταξύ των 36.5° C and 36.8° C, ο θυρεοειδής αδένας σας λειτουργεί φυσιολογικά

2. Εάν η θερμοκρασία σας είναι χαμηλότερος από 36.5° C , τότε η λειτουργία του θυρεοειδή αδένα σας είναι πιο αργή από το φυσιολογικό. Τα συμπτώματα είναι: κατάθλιψη, έλλειψη ενέργειας, κόπωση, λοιμώξεις, χρόνιοι πονοκέφαλοι, δυσκολία συγκέντρωσης και μνήμης, τριχόπτωση.

3. Εάν η θερμοκρασία σας είναι υψηλότερη από 36.8° C, τότε υπάρχει μια επιταχυνόμενη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα ή μόλυνση στο σώμα.

Για να διασφαλίσετε την ακρίβεια των αποτελεσμάτων θα πρέπει να επαναλάβετε το τεστ τρεις μέρες συνεχόμενες. Εάν η θερμοκρασία σας είναι επάνω ή κάτω από το επιτρεπτό όριοι είναι καλό να επικοινωνήσετε με τον γιατρό σας.

Μπορεί να διαφέρει στις γυναίκες, εάν η δοκιμή γίνεται κατά τη διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου.

Η χαμηλή πίεση, οι επαρκείς ποσότητες σεληνίου στον οργανισμό, η βιταμίνη Α, η κορτιζόλη, το μαγνήσιο, η καλή λειτουργία του ήπατος και η βιταμίνη Β είναι όλα πολύ σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα.
ΠΗΓΗ

on 8:31 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Απίστευτο: Δείτε πώς θα τσεκάρετε το θυρεοειδή σας μόνο με ένα θερμόμετρο!

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.