Χαμός στο Facebook με σχόλιο για τον Ιησού Χριστό – Πραγματικά… απίστευτο!


Χαμός γίνεται στο ελληνικό διαδίκτυο και στα social media με ένα σχόλιο που αναρτήθηκε σε χριστιανική σελίδα στο Facebook που έχει τίτλο «Ο καλύτερός μου φίλος ο Ιησούς Χριστός».
Η νεαρή που έκανε την ανάρτηση, πολύ σοβαρά και καθόλου τρολιά, γράφει:

«Μου είπε σήμερα μια φίλη μου κάτι και σοκαρίστηκα, μου είπε λοιπόν ότι το αεροπλάνο το μπόηνγκ αν θυμάστε που είχε εξαφανιστεί πριν 2 ή 3 χρόνια αν θυμάμαι καλά το εξαφάνισε ο θεός γιατί μέσα ήταν… ο αντίχριστος δεν ξέρω έχω μείνει είναι αλήθεια;;».
Δεν ξέρουμε εσάς ποια είναι η γνώμη σας, αλλά εμείς λέμε ότι εάν νέοι άνθρωποι στον 21ο αιώνα πιστεύουν σε τέτοιες τρέλες, να το χαίρεστε το εκπαιδευτικό σας σύστημα όλοι οι κύριοι υπουργοί που περάσατε από το Υπουργείο Παιδείας, να το χαίρεστε το επίπεδο των πιστών σας όλοι οι παπάδες, να τη χαιρόμαστε όλοι μαζί την Ελλάδα των μνημονίων μας (γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο).
Και ύστερα εμείς το παίζουμε οι «πολιτισμένοι» και λέμε ότι οι τζιχαντιστές είναι οι «απολίτιστοι»…
ΠΗΓΗ

on 7:27 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Χαμός στο Facebook με σχόλιο για τον Ιησού Χριστό – Πραγματικά… απίστευτο!

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.