Απίστευτα πράγματα στο Mega! Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις Μπόμπολα - Ψυχάρη


Αν στο μεγαλύτερο κανάλι της χώρας στο οποίο είναι...
μεγαλομέτοχοι ορισμένοι από τους μεγαλύτερους, ισχυρότερους και πλουσιότερους επιχειρηματίες της χώρας αναζητείται λύση στην περικοπή 100-200 ευρώ από χαμηλόμισθους και κανά 500ρικο από τους πιο υψηλόμισθους, τότε τα πράγματα είναι προδιαγεγραμμένα για το μέλλον του καναλιού.

Αν σε ένα κανάλι υπόδειγμα εργασιακών σχέσεων για 25 χρόνια φτάσαμε στο σημείο να ανακοινώνονται περικοπές τέτοιου επιπέδου και οι διευθυντές να λένε στους εργαζομένους ότι όποιος δεν συμφωνήσει απολύεται απαιτώντας να υπογράψουν μια νέα σύμβαση που είναι γραμμένη από τη διοίκηση χωρίς καν μια τυπική διαβούλευση έστω για κάποιους όρους της με τους εργαζομένους, τότε είναι προφανές ότι το μέλλον του καναλιού δεν είναι απλά προδιαγεγραμμένο, αλλά πιθανότατα απλά δεν υφίσταται ως έννοια.

Αν σκεφτούμε ότι οι ιδιοκτητες του Mega που αρνούνται να χρηματοδοτήσουν το κανάλι εδώ και πολύ καιρό μπλεγμένοι σε μεταξύ τους ανούσια power games έχουν στην πλάτη τους και τις εκδοτικές επιχειρήσεις τους οι οποίες είναι σε τρεις φορές χειρότερη κατάσταση από το κανάλι μπορούμε να σκεφτούμε εύκολα τι πρόκειται να συμβεί πολύ σύντομα σε Πηγασο και ΔΟΛ.

Η πλευρά Βαρδινογιάννη που έχει τη μειοψηφία στο Mega παρακολουθεί ατάραχη την όλη κατάσταση αφού για αυτήν είναι win win situation. Η αδυναμία συνεννόησης Μπόμπολα – Ψυχάρη όπως φαίνεται ειτε θα οδηγήσει σε κλείσιμο του Mega με την οικογένεια Βαρδινογιάννη να διατηρεί την τηλεοπτική της παρουσία με το Star το οποίο θα ενισχύσουν στον ενημερωτικό τομέα, είτε η αλληλοεξόντωση Μπόμπολα – Ψυχάρη θα αφήσει δώρο στην οικογένεια Βαρδινογιάννη το Mega το οποίο αμέσως θα συγχωνεύσει με το Star, όπως έχουν προτείνει άλλωστε εδώ και πολύ καιρό.

ΥΓ: Την ημέρα της ορκωμοσίας της κυβέρνησης απεργία στον ΔΟΛ (BHMA FM) και την ημέρα των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης απεργία στο Mega. Αν το έλεγες αυτό σε κανέναν πριν από λίγο καιρό θα σε ρώταγε αν ξέρεις κατά πού πέφτει το Δαφνί…
ΠΗΓΗ

on 10:43 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Απίστευτα πράγματα στο Mega! Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις Μπόμπολα - Ψυχάρη

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.