Τέλος ο Ευαγγελάτος από το Mega - Γιατί διακόπηκε η συνεργασία του με το κανάλι της Μεσογείων


Παρελθόν αποτελεί για το Mega από χθες το βραδυ ο Νίκος Ευαγγελάτος. Η διοίκηση του καναλιού και ο δημοσιογράφος οδηγήθηκαν κοινή συναινέσει στη λήξη της συνεργασίας.

Σύμφωνα με τη Real....
, ο δημοσιογράφος ήδη από το καλοκαίρι είχε εκφράσει επιφυλάξεις για την παραμονή του στο Mega καθώς ο ρόλος του είχε περιοριστεί σε ένα ολιγόλεπτο σχόλιο στο δεύτερο μισό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Η πλάστιγγα έγειρε οριστικά προς την αποχώρησή του μετά την απόφαση του Mega να μην επαναφέρει στον αέρα την εκπομπή "OnLine" την οποία παρουσίαζε ο δημοσιογράφος μαζί με την Ολγα Τρέμη.

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του καναλιού, από αύριο μειώνεται η διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Ακολουθώντας στον δρόμο του ΑΝΤ1, το Mega θα ολοκληρώνει το δελτίο το αργότερο στις 20.50.
ΠΗΓΗ

on 6:14 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Τέλος ο Ευαγγελάτος από το Mega - Γιατί διακόπηκε η συνεργασία του με το κανάλι της Μεσογείων

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.