Κούλογλου για TTIP: Προωθούν αθόρυβα τη Διατλαντική Συμφωνία που καθορίζει τις ζωές των Ευρωπαίων


Η μυστικότητα γύρω από τη Διατλαντική Συμφωνία Εμπορίου που όμως θα καθορίσει αποφασιστικά τη ζωή πολιτών και κρατών στην Ε.Ε., το σκάνδαλο της VW και νέα στοιχεία που αύριο θα παρουσιάσει σε συνέντευξη τύπου στο Στρασβούργο, οι εξελίξεις για την ελληνική οικονομία αλλά και η απόφαση για αναδρομική κάλυψη των ΕΣΠΑ στην Ελλάδα χωρίς την εθνική συμμετοχή, οι εξελίξεις μετά τις εκλογές στη Πορτογαλία και ο αντίκτυπος του ματαιωμένου ελληνικού εγχειρήματος αμφισβήτησης στην Ευρωζώνη της λιτότητας αλλά και η ανάγκη για ριζικές τομές στην Ελλάδα, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Νέα Κρήτη 9,84» και στον Γιώργο Σαχίνη ο ευρωβουλευτής-δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου.

Όπως τόνισε, η Ευρωζώνη βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και δυστυχώς η Διατλαντική Συμφωνία Εμπορίου πάει να περάσει, ιδίως στην Ελλάδα «αθόρυβα», παρότι αν εγκριθεί ως έχει, μεγάλες πολυεθνικές θα μπορούν να «καθίζουν στο σκαμνί» κράτη και κυβερνήσεις που θα επιχειρούν να ελέγξουν φαινόμενα διαφθοράς και αθέμιτου ανταγωνισμού.

Μιλώντας τέλος για τις εξελίξεις στη ΝΔ, έκανε λόγο για ένα «παλιό φθαρμένο πολιτικό προϊόν», που δεν έχει για την ώρα απαντήσεις στη σύγχρονη πραγματικότητα για την Ελλάδα και που οι 4 υποψηφιότητες επικεντρώνονται σε προσωπικές διαφορές και στρατηγικές και όχι σε μία συνολικά συγκροτημένη πολιτική πρόταση.

ΠΗΓΗ

on 12:44 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Κούλογλου για TTIP: Προωθούν αθόρυβα τη Διατλαντική Συμφωνία που καθορίζει τις ζωές των Ευρωπαίων

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.