Τσίπρας προς δημοσιογράφο: Με αυτήν την συμπεριφορά δεν πρόκειται να μπεις (Video)


Ένταση επικράτησε έξω από το δημαρχείο της Μυτιλήνης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Τσίπρα-Φάιμαν. Κάποιοι από τους δημοσιογράφους κατάφεραν να μπουν μέσα στον χώρο, άλλοι όμως δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί και κατήγγειλαν την φρουρά του πρωθυπουργού για την συμπεριφορά της.

Οι φωνές, έκαναν ακόμα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, να βγει στο μπαλκόνι και να ρωτήσει «τι έγινε βρε παιδιά;» με μια δημοσιογράφο να του απαντά «τους μισούς βάζετε μέσα, ωραία δικαιοσύνη», φράση που φαίνεται πως εκνεύρισε τον Αλέξη Τσίπρα που της αντέτεινε «Με αυτή τη συμπεριφορά δεν πρόκειται να μπεις».

ΠΗΓΗ

on 9:53 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Τσίπρας προς δημοσιογράφο: Με αυτήν την συμπεριφορά δεν πρόκειται να μπεις (Video)

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.