Έσκισε σε κομματάκια 1.000.000 ευρώ για να εκδικηθεί τους κληρονόμους της!


Μία Αυστριακή ηλικίας 85 ετών έσκισε μεθοδικά κάνοντας κομματάκια χαρτονομίσματα αξίας σχεδόν ενός εκατομμυρίου ευρώ πριν πεθάνει ώστε να μην αφήσει καμιά κληρονομιά στους συγγενείς της σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο που επικαλείται δικαστικές πηγές.

Τα σκισμένα χαρτονομίσματα...
ανακαλύφθηκαν μετά το θάνατο της γυναίκας στο γηροκομείο όπου είχε μεταφερθεί πέντε ημέρες νωρίτερα.

Η 85χρονη κατέστρεψε επίσης και τα βιβλιάρια του ταμιευτηρίου της, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Kurier τις οποίες επιβεβαίωσε η εισαγγελία του Βίνερ Νόιστατ.

Οι εισαγγελικές αρχές της ανατολικής Αυστρίας ενημερώθηκαν για τα γεγονότα αλλά δεν ξεκίνησαν έρευνα, αφού «δεν προκύπτει κάποιο ποινικό παράπτωμα» διευκρίνισε ο εισαγγελέας Ερικ Χάμπιτσλ στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Πλην όμως οι προσπάθειές της ηλικιωμένης να εκδικηθεί τους κληρονόμους της φαίνεται ότι δε στεφθούν με...επιτυχία καθώς εκπρόσωπος της κεντρικής τράπεζας της Αυστρίας διαβεβαίωσε μιλώντας στην εφημερίδα Κουρίρ ότι το πιστωτικό ίδρυμα είναι έτοιμο να αντικαταστήσει τα κατεστραμμένα χαρτονομίσματα.
ΠΗΓΗ

on 7:44 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Έσκισε σε κομματάκια 1.000.000 ευρώ για να εκδικηθεί τους κληρονόμους της!

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.