Το μυστήριο… λύθηκε! – Ο Γιάνης Βαρουφάκης “αποκάλυψε” τους “1101”!


Τι είναι αυτοί οι “1101”; Πρόκειται για έναν νέο πολιτικό φορέα; Όχι. Είναι εκπομπή; Μπα… Ούτε με ραδιόφωνο έχει να κάνει. Το επτασφράγιστο μυστικό αποκαλύφθηκε από τον δημοσιογράφο της ιστοσελίδας pressproject.gr, Κώστα Εφήμερο.

Πρόκειται για ένα “κίνημα για να αλλάξει η ενημέρωση, για να αλλάξει η Δημοκρατία”.

Ο Κώστας Εφήμερος μαζί με τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και τους ηθοποιούς Κλέων Γρηγοριάδη και Γεράσιμο Γεννατά, εστίασαν στα “κακώς κείμενα” της δημοσιογραφίας, εκφράζοντας την ελπίδα πως ο κόσμος θα στηρίξει μία προσπάθεια που θα έχει ως μοναδικό στόχο την ανεξάρτητη δημοσιογραφία.

Οι ίδιοι, άλλωστε, μαζί με εκατοντάδες άλλους πολίτες, είναι οι χρηματοδότες αυτής προσπάθειας.

ΠΗΓΗ

on 9:29 π.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Το μυστήριο… λύθηκε! – Ο Γιάνης Βαρουφάκης “αποκάλυψε” τους “1101”!

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.