Φορολογία σε τυχερό παιχνίδι αντικαθιστά τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση


Στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση των ισοδύναμων μέτρων ώστε να αποφευχθεί η επιβολή ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, βρίσκεται το κυβερνητικό επιτελείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πιθανή ημέρα ανακοινώσεων τη σημερινή.

Όπως σημείωνε χθες η «Εφημερίδα των Συντακτών», το οικονομικό επιτελείο φαίνεται να καταλήγει ως μοναδικό ισοδύναμο την αύξηση της φορολογίας στη στήλη του ΚΙΝΟ (ΟΠΑΠ) κατά 0,05 ευρώ, η οποία από το 0,50 ευρώ θα πάει στα 0,55 ευρώ.

Από την αύξηση της φορολογίας στο παιχνίδι του ΟΠΑΠ τα πρόσθετα έσοδα για το Δημόσιο υπολογίζονται άνω των 250 εκατομμύρια ευρώ.

Οπως όλα δείχνουν, τα νομικά κωλύματα που υπήρχαν ξεπεράστηκαν και από τις δύο πλευρές (Ελληνικό Δημόσιο – ΟΠΑΠ) καθώς ο Οργανισμός δεν αποτελεί πλέον κρατικό μαγαζί, αφού έχει ιδιωτικοποιηθεί από το 2013 έναντι 652 εκατ. ευρώ και αποκτήθηκε από το ελληνοτσεχικό fund Emma Delta.
ΠΗΓΗ

on 9:42 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Φορολογία σε τυχερό παιχνίδι αντικαθιστά τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.