Απεταξάμην τους μηχανισμούς…


Μόνο ως δήλωση με ισχυρή δόση αυτοσαρκασμού (αυτοτρολάρισμα στη γλώσσα του διαδικτύου) θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το «τιτίβισμα» του γόνου μιας εκ των μεγαλύτερων «βαρονιών» της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Δεν περιμένω να με στηρίξουν οι μηχανισμοί της Νέας Δημοκρατίας γιατί ξέρουν ότι την επόμενη μέρα θα χάσουν τη δουλειά τους», δήλωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ.
Η υπογραφή του «πατριάρχη της αγίας οικογένειας» στην υποψηφιότητα του Κ. Μητσοτάκη (ανάμεσα σε πλήθος προσώπων της σφαίρας επιρροής της οικογένειας), αρκεί περί αποδείξεως του αντιθέτου.

Οι μηχανισμοί ήταν, είναι και θα είναι «σπλάχνο από τα σπλάχνα» της ΝΔ. Απλά, φαίνεται πως το «αντισύστημα» έχει γίνει νέα τάση της μόδας στη Συγγρού.
ΠΗΓΗ

on 4:07 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Απεταξάμην τους μηχανισμούς…

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.