ΓΕΜΙΣΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΗ ΣΥΡΙΑ - Μόσχα: είμαστε έτοιμοι να καταρρίψουμε οποιαδήποτε απειλή στον αέρα


Η Ρωσία έστειλε αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα στη Συρία για να δημιουργήσει ασπίδα προστασίας στην στρατιωτική παρουσία της στη χώρα αυτή, σύμφωνα με τον Βίκτορ Μποντάρεφ, διοικητή της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας, σε συνέντευξή την Πέμπτη.

«Έχουμε στείλει εκεί, όχι μόνο μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα..., αλλά και αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα», δήλωσε στην εφημερίδα «Komsomolskaya Pravda».

Ο Μποντάρεφ διευκρίνισε ότι η απόφαση αυτή, για τα πυραυλικά συστήματα στη Συρία, λήφθηκε προκειμένου να «αντιμετωπισθεί κάθε πιθανή απειλή».

«Η απειλή μπορεί να προέλθει από διάφορες καταστάσεις. Ας φαντασθούμε ένα σχέδιο τρομοκρατών που έχουν κάνει αεροπειρατεία και θέλουν να επιτεθούν στη βάση μας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για ένα τέτοιο ενδεχόμενο», είπε.

Ο ίδιος είπε ότι η Ρωσία έχει «πάνω από 50 αεροπλάνα και ελικόπτερα στη Συρία. «Αυτόν τον αριθμό χρειαζόμαστε, όχι περισσότερα», εξήγησε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ΝΑΤΟ θεώρησε τη μεταφορά ρωσικών αντιαεροπορικών πυραύλων στη Συρία ως «σοβαρή παραβίαση».
ΠΗΓΗ

on 6:26 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for ΓΕΜΙΣΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΗ ΣΥΡΙΑ - Μόσχα: είμαστε έτοιμοι να καταρρίψουμε οποιαδήποτε απειλή στον αέρα

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.